Ide menekülnek a magyar sztárok a hideg elől: vagyonokat tapsol el Liptai, Berki, Fördős Zé

2019. február 2. 16:02

Liptai Claudi, Berki Krisztián, Vámos Erika, Iszak Eszter, Fördős Zé, hevesi Kriszta és Hevesi tamás: hogy mi bennük a közös? Mind ismert emberek, akik valamelyik egzotikus, meleg országban pihenik ki télen az egész éves fáradalmaikat. Milliókba fáj egy ilyen utazás, de egy tuti módszerrel az eredeti ár töredéékéért is megúszhatod.

A Dominikai Köztársaságban pihente ki magát Liptai Claudia műsorvezető január elején, mint ahogy erről közösségi oldalán szorgosan beszámolt. Férjével és két gyerekével utazott, feltehetően 10 napra, ez nagyjából 1,8-2 millió forintjába került a családnak, legalábbis a Startutazás ennyiért vinné el őket tavasszal. Ebben természetesen a pazar ellátás is benne van egy 4 csillagos hotelben - számolt be a Hot Magazin friss számában.

Berki Krisztián a Maldív-szigeteken pihent feleségével még hat nappal ezelőtt is - egy ilyen út az Amazon Travel ajánlatában 1 millió forintba kerül 2 fő részére, félpanziós ellátással, egy 4 csillagos gyönyörű hotelben. 

Vámos Erika műsorvezető Balin járt múlt hónapban, ide annyira már nem drága eljutni, legalábbis idén márciusban: a Neckermann ajánlatában 7 éjszakát tölthetünk el ezen az egzotikus szigeten ketten összesen 881 ezer forintért.

Fördős Zé Srí Lankán pihent, ide akár már fejenként 299 ezer forintért is eljuthatunk a Vista utazási irodával, és egy 3 csillagos szállodában pihenhetjük ki fáradalmainkat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ennek a töredékéből is utazhatsz

Ha te is szeretnél meleg, egzotikus tájakra menekülni a hideg tél elől, nem kell milliókat költened egy ilyen utazásra, csupán csak egy dolog szükséges hozzá: jó előre kell gondolkodni.

Minél előbb foglalja le ugyanis valaki az utat, annál nagyobb kedvezmény és annál nagyobb választék áll rendelkezésre.

Vagyis a legjobb árak és legjobb ár-érték arányú ajánlatokért valóban érdemes mielőbb lépni. Az előfoglalási időszakokban óriási kedvezményeket adnak az irodák.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm