Napok óta tart a borús, ködös időjárás, és csütörtökön sem várható változás.
A különleges családi alkalmakat érdemes lehet egy jó étteremben megünnepelni. Mi mutatjuk a listát, az árakról viszont mindenki előre érdeklődjön!
Hamarosan itt a június, jönnek az iskolai évzárók, ballagások, majd megkezdődik az idei esküvői szezon is. Habár a magyar családok jellemzően nem luxusétteremben töltik szabadidejüket, azonban az ilyen különleges alkalmakat érdemes lehet egy jobb étteremben megünnepelni.
Ebben nyújthat segítséget a Gault&Millau 2015-ös magyar étteremkalauza, ami ugyan tavaly év végén jelent meg, de talán sokan lemaradtak róla. Sorrendben mutatjuk a legjobb 105 magyar éttermet:

Idén az éttermek mellett a legjobbnak tartott szakmai teljesítményeket is díjazták. Az anonim szakértők értékelése alapján:
- Az év konyhafőnöke 2015-ben Ádám Csaba (Olimpia étterem);
- Az év borászata a tokaji Bott Pince;
- Az év étterme a Borkonyha (konyhafőnök: Sárközi Ákos).

Érdekesség, hogy bár a tavalyiban benne voltak, az idei étteremkalauz top 100-as listájára olyan nevek nem fértek fel, mint például a:
Na persze mielőtt valaki arra adná a fejét, hogy beül valamelyik csúcsétterembe, mindenképp érdeklődjön az árakról. A Pénzcentrumnak például az Év Éttermében, vagyis a ZONA-ban 36 600 forintért sikerült két fős főétkezést rendelnie - na persze csak képzeletben.
NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!
Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)
hogy a független értékelés fair versenyt tegyen lehetővé, tükröt tartson a magyar éttermi világnak. További célja az, hogy a jó éttermek támogatást, reklámot kapjanak, és az Európa-szerte használt 20 pontos rendszer révén lehetséges legyen a nemzetközi összehasonlítás a szakma és a közönség számára - írja honlapján az étteremkalauz.
-
Változó karácsonyi kosár: spórolnak a magyarok, de a menüre nem sajnálják
Egy kutatás szerint továbbra is kiemelt fontosságú az ünnep, de sokan szűkebb kerettel gazdálkodnak, visszafogják az ajándékköltést, és a megfizethető meglepetések felé fordulnak.
-
Évente tízmilliárdokat lopnak el a csalók hazai bankszámlákról – Kiderült, ki a legkönnyebb célpont
Becslések szerint 2,6 millió magyar változtatott online vásárlási szokásain, miután átverték vagy csalás célpontja lett, 40%-uk emiatt kevesebbet vásárol a neten.
-
Állatorvosi rendelőből skálázható kkv – így épült fel a Petlegio tőkevonzó modellje
Nándorfi Zoltánt, a Petlegio vezetőjét és Bánfi Zoltánt, az MKIK Tőkealap-kezelő vezérigazgatóját kérdeztük.
-
Zsalutrend: számít a felhasznát anyagokba épített energia (x)
Fókuszban a karbonsemlegességhez hozzájáruló, csekély ökológiai lábnyommal rendelkező és igazolt adatokkal kínált építőanyagok. Ezek között rendhagyó egy 25 éves zsaluinnováció a Mevától.
-
Önálló digitális transzformációs terület a Rossmann-nál (x)
Dedikált csapattal indult el a digitális transzformáció a Rossmann Magyarországnál, az új, önálló területet Fürjes Ádám, a vállalat eddigi webshopvezetője irányítja.
-
A vásárlói élmény és az értékteremtés kéz a kézben jár az Ecofamily üzleteiben (x)
Az elmúlt években látványosan átalakultak a fogyasztói igények: a vásárlók ma már nem csupán termékeket keresnek, hanem olyan márkákat és üzleteket, amelyekkel azonosulni tudnak és amelyek valódi értéket képviselnek.








