18 °C Budapest
Itt az apokalipszis: brutális videók érkeztek a Magyarországot sújtó viharról

Itt az apokalipszis: brutális videók érkeztek a Magyarországot sújtó viharról

2022. szeptember 15. 18:14

Rég nem látott vihar sújtja Magyarországot: ömlik a víz az utakon, szinte látni se lehet a szakadó esőtől. Budapesten már közel 90 km/órás széllökések vannak, miközben a város közlekedése teljesen meghalt.

Egy hullámzó frontrendszer vetett véget a nyárnak csütörtök délután: zivatarok, helyenként heves viharok, szupercellák robognak végig Magyarországon. Ha pedig ezek nem lennének elegek ehhez felhőszakadás, jégeső és akár 50-100 km/órát is meghaladó széllökések társulnak.

A fővárost sem kímélte meg az ítéletidő, ami olyan mértékű villámárvizeket okozott, hogy többek között nem jár a 41-es, 49-es és a 3-as villamos sem. A legtöbb helyen 20-30 mm csapadék fog esni az időkép.hu szerint. A helyzet súlyosságát pedig a videók is bizonyítják:

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?