Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. január 27.)

Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. január 27.)

2022. január 27. 07:45

Csütörtökön indulnak a nagy akciók! Ha nem akarsz lemaradni a nap legfontosabb híreiről, vagy arról, milyen időre kell ma készülni, esetleg hogy hol érdemes intézni a bevásárlást, olvass el minden információt egy helyen a Pénzcentrumon. Nem csak a napi árfolyamot, a lottószámokat is megtudhatod! Mutatjuk, mit hoz ezen a héten a csütörtök, 2022. január 27.

Névnap

Angelika

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 360.46 Ft
CHF: 347.39 Ft
GBP: 431.32 Ft
USD: 321.27 Ft

Skandináv lottó

A sorsolás dátuma: 2022. január 26.
A Skandináv lottó nyerőszámai a 4. héten emelkedő számsorrendben a következők:
2, 18, 24, 30, 31, 32, 34

Ezen a héten nem volt telitalálat.
7-es találat: 0 db
6-os találat: 50 db
5-ös találat: 2512 db
4-es találat: 36400 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 17455 Ft
MOL: 2670 Ft
RICHTER: 8275 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.01.28: Éjjel frontális felhőzet vonul dél felé, délelőtt elhagyja az országot. Ezt követően felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Főleg a Dunától keletre nagyobb, vastagabb felhőtömbök is lehetnek. Éjjel elsősorban az ország északkeleti felén valószínű gyenge havazás, havas eső, néhol eső, esetleg ónos eső. Napközben elszórtan zápor, a délutáni, esti óráktól egyre inkább havas eső zápor, hózápor lehet, de néhol ónos eső sem kizárt. Az északnyugati, nyugati szelet nagy területen kísérik erős, időnként viharos lökések. Kevésbé szelet területek az északkeleti és a délnyugati megyékben lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és +3 között várható, de az átmenetileg gyengébben felhős, kevésbé szeles, fagyzugos tájakon ennél hidegebb időre számíthatunk. Délutánra általában 6 és 9 fok közé melegszik fel a levegő, ennél hidegebb idő az északkeleti határ közelében valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2022.01.29: Általában gyengén vagy közepesen felhős, napos időre számíthatunk, majd nyugat, északnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Délutánig számottevő csapadék nem várható. Késő délutántól, estétől főleg az ország északkeleti felén-kétharmadán szórványosan előfordulhat csapadék: nyugatabbra az esőnek, kelet, északkelet felé haladva a havas esőnek, hónak van nagyobb esélye. Az északnyugati szél délnyugatira fordul, helyenként erős lökések is kísérhetik. A minimum-hőmérséklet döntően -5 és +1 fok között valószínű, azonban a kevésbé felhős, szélcsendes, fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet általában 3 és 7 fok között alakul, de az északkeleti határnál hidegebb időre van kilátás.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Napközben megközelítheti az egészségügyi határértéket a PM10 koncentrációja, ezt követően csütörtök reggeltől a szelesebbre forduló időjárásnak köszönhetően tartósabban javul a levegő minősége. (2022.01.27. csütörtök éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Melegfront érkezik, emiatt az arra érzékenyek körében fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomás-ingadozás előfordulhat. (2022.01.27)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm