17 °C Budapest
Woman Relaxing in a Hydro Massage Pool From Above in Switzerland.

Prémium zóna nyílt az egyik legnagyobb magyar fürdőben: ezzel készülnek idén

2021. augusztus 30. 08:13

A hajdúszoboszlói Hungarospa Termálfürdő Európa legnagyobb fürdőkomplexumaként idén 94. éve nyitotta meg kapuit. Az év minden napján magas színvonalú szolgáltatásokkal, programokkal várják a vendégeket, ami hozzájárul a térség gazdasági fejlődéséhez is. Nemrég nyitották meg a Prémium Zónát, a strandfürdő szabadtéri wellness szolgáltatását, de már további fejlesztéseken dolgoznak. A HelloVidék úgy döntött, hogy megkeresi Kircsi Lajost, a Hungarospa vezérigazgatóját, hogy válaszoljon kérdéseikre jövőbeni fejlesztési terveikről és a fürdőkomplexum térségre gyakorolt hatásáról.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumaként a hajdúszoboszlói Hungarospa Termálfürdőnek komoly hatása van a térség gazdaságára is - mondta a HelloVidéknek Kircsi Lajos vezérigazgató. Hiszen a vendégek nem csak a fürdő szolgáltatásait veszik igénybe, hanem más szolgáltatásokat is, jelentős fogyasztást generálnak a térségnek.

Nemrég nyitották meg a Prémium Zónát, a strandfürdő szabadtéri wellness szolgáltatását. Ennek kapcsán Kircsi Lajos elmonda, az új attrakciók mindig tovább növelik a város turisztikai vonzerejét és hozzájárulnak a kereskedelem és a helyi idegenforgalmi kínálat további felértékelődéséhez. Arról is beszélt, hogy az új szolgáltatás kapcsán bővült a személyi állomány is:

Idén májusban 427 fővel nyitott a fürdő, az idei évre 488 fős éves átlagos állományi létszámmal terveztünk. Tekintettel a Prémium Zóna megnyitására, a főszezonban a diákszövetkezeti foglalkoztatással együtt, minden eddigit meghaladó mértékben adunk munkát a környezetben lévőknek.

A vezérigazgató elárulta, hogy a fürdőben a következő fejlesztés az Aqua-Palace fedett Élményfürdő bővítése lesz, amely egy négyévszakos óriáscsúszda-park hozzá illesztése a jelenlegi létesítményhez.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30