21 °C Budapest
Lement a buszsáv-razzia: kínosan magyarázkodtak, akiket elkaptak

Lement a buszsáv-razzia: kínosan magyarázkodtak, akiket elkaptak

2021. február 20. 17:31

81 sofőrt kapcsoltak le a rendőrök buszsáv jogosulatlan használata miatt. Sokan ócska kifogásokkal próbálták menteni a menthetőt.

Nem találtam szabad parkolót a környéken. Egy percre sem lehet megállni? Csak beugrottam az üzletbe. A nagymamámért jöttem - ezen kifogások valamelyikével próbálkoztak azok, akik jogosulatlanul használták a buszsávot.

A Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósággal együttműködve a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2021. február 18-án és február 19-én ellenőrzést végzett, hogy kiszűrje a forgalomból a buszsávokat szabálytalanul igénybe vevő autósokat.

A police.hu beszámolt róla, hogy az akció ideje alatt nyolcvanegy fővel szemben intézkedtek buszsáv jogosulatlan igénybevétele miatt. Más közlekedési jogsértések miatt további harminc esetben alkalmaztak helyszíni bírságot, egy szabálysértési feljelentést tettek, négy alkalommal közigazgatási bírságot szabtak ki.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 6. szerda
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?