Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. január 21.)

2021. január 21. 07:45

Csütörtökön indulnak a nagy akciók! Ha nem akarsz lemaradni a nap legfontosabb híreiről, vagy arról, milyen időre kell ma készülni, esetleg hogy hol érdemes intézni a bevásárlást, olvass el minden információt egy helyen a Pénzcentrumon. Nem csak a napi árfolyamot, a lottószámokat is megtudhatod! Mutatjuk, mit hoz ezen a héten a csütörtök, 2021. január 21.

Névnap

Ágnes

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 357.16 Ft
USD: 294.35 Ft
CHF: 331.25 Ft
GBP: 403.39 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 44103.40
OTP: 13940 Ft
MOL: 2302 Ft
RICHTER: 7920 Ft

Skandináv lottó

Országos középtávú előrejelzés

Január 21. csütörtök: A kezdetben még borult északkeleti tájakon is csökken a felhőzet, ezt követően országszerte többnyire gyengén vagy közepesen felhős idő várható. Számottevő csapadék nem lesz. A délnyugati, déli szelet egyre nagyobb területen kísérik erős, az Észak-Dunántúlon időnként viharos széllökések. A hőmérséklet kora délután általában 7 és 16 fok között valószínű, de északkeleten ennél hidegebb is lehet. Késő estére 4 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Január 22. péntek: Közepesen felhős idő várható sok magasszintű felhővel, amely napközben átmenetileg meg is vastagszik. Elsősorban az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön lehet elszórtan eső, zápor, majd késő este már délnyugaton is eleredhet az eső. A déli, délnyugati szelet sokfelé erős, az Alpokalján és a Kisalföldön viharos széllökések is kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 10 és 15 fok között valószínű, de az Északi-középhegységben csak 3, 8 fok lesz.

Január 23. szombat: Nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, némi napsütés reggel a Tiszántúlon, délután a Nyugat-Dunántúlon lehet. Többfelé várható általában kisebb eső, zápor, érdemibb mennyiségre estétől lehet számítani. A jellemzően déli szél élénk, olykor erős lesz, de a Dunántúl északnyugati részein átmenetileg északnyugatira fordulhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 14 fok között valószínű, de az északi megyékben 7, 9 fok is lehet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Éjszaka északkeleten átmeneti ónos eső is hullhat helyenként, így elsősorban itt lehet nedves, csúszós az út, másutt alapvetően jók lesznek az útviszonyok. Erős, néhol viharos erejű déli, délnyugati szél fog fújni. Vezessünk óvatosan!

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A magasban melegedés zajlik, így melegfront jellegű panaszok jelentkezhetnek.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem