Elgurult a gyógyszer az M3-ason: majdnem tömegbaleset lett a büntetőfékezésből

Elgurult a gyógyszer az M3-ason: majdnem tömegbaleset lett a büntetőfékezésből

2020. november 30. 20:29

Állóra fékezte fekete BMW-jét az M3-ason az ideges sofőr, miután a Budapesti Autósok Közösségének olvasója szóvá tette, hogy jobbról megelőzte. A manőverből majdnem baleset lett, ráadásul egy "vétlen" sofőr is épphogy nem kapta telibe az álló luxusautót.

Hatalmas szerencse, hogy nem lett komolyabb baleset abból a büntetőfékezésből, amit a Budapesti Autósok Közösségének olvasója "kapott" az M3-ason. A videó beküldője arra is felhívta a figyelmet, hogy majdnem egy vétlen autós is beleszállt a büntető BMW-be.

M3-as autópálya, Füzesabony mellett. Teljes a nyugalom. Elengedtem magam mellett mindenkit, lassan utolérem az előttünk lévőt, besorolok én is. Ezt követően érkezik meg a videó sztárja: jobbról rám előz a BMW, nagyon közel. Nem tetszésemet nyilvánítottam ki, tekintettel a manőverre, illetve az egyre csúszósabb útra. Amikor már kellően távol ért, szegénynél lement a redőny, és mindenképp móresre akart engem tanítani

 - írta a beküldő, és a felvételen látni is, hogy a BMW-s állóra fékezett az autópályán, a csúszós úton. Kérdéses volt, hogy az olvasó mögött jövő autó meg tud-e állni rendesen, illetve a videón látható szürke Mercedes is majdnem telibe kapta az egyre lassuló BMW-t. A csodával határos módon nem történt baleset.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?