Elgurult a gyógyszer az M3-ason: majdnem tömegbaleset lett a büntetőfékezésből

2020. november 30. 20:29

Állóra fékezte fekete BMW-jét az M3-ason az ideges sofőr, miután a Budapesti Autósok Közösségének olvasója szóvá tette, hogy jobbról megelőzte. A manőverből majdnem baleset lett, ráadásul egy "vétlen" sofőr is épphogy nem kapta telibe az álló luxusautót.

Hatalmas szerencse, hogy nem lett komolyabb baleset abból a büntetőfékezésből, amit a Budapesti Autósok Közösségének olvasója "kapott" az M3-ason. A videó beküldője arra is felhívta a figyelmet, hogy majdnem egy vétlen autós is beleszállt a büntető BMW-be.

M3-as autópálya, Füzesabony mellett. Teljes a nyugalom. Elengedtem magam mellett mindenkit, lassan utolérem az előttünk lévőt, besorolok én is. Ezt követően érkezik meg a videó sztárja: jobbról rám előz a BMW, nagyon közel. Nem tetszésemet nyilvánítottam ki, tekintettel a manőverre, illetve az egyre csúszósabb útra. Amikor már kellően távol ért, szegénynél lement a redőny, és mindenképp móresre akart engem tanítani

 - írta a beküldő, és a felvételen látni is, hogy a BMW-s állóra fékezett az autópályán, a csúszós úton. Kérdéses volt, hogy az olvasó mögött jövő autó meg tud-e állni rendesen, illetve a videón látható szürke Mercedes is majdnem telibe kapta az egyre lassuló BMW-t. A csodával határos módon nem történt baleset.

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 22. péntek
Móric
38. hét
Szeptember 22.
Európai autómentes nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM