15 °C Budapest
Ezek a legjobb éttermek most a Balatonnál: itt a top 50-es lista

Ezek a legjobb éttermek most a Balatonnál: itt a top 50-es lista

2019. május 14. 08:30

Bemutatták a 2019-es "Kóstold körbe" kiadványt, mely számos hasznos információval szolgál a Balatonhoz érkező turistáknak - írja a HelloVidék.

A kiadvány 50, egész évben nyitva tartó vendéglátóegységet listáz, pénztárcától és ízléstől függően így bárki találhat benne kedvére valót. Helyet kaptak benne a legegyszerűbb strandbüfék és halászcsárdák mellett a fine diningra szakosodott luxuséttermek és borászatok is. A HelloVidéknek Tóth Balázs, a Gasztropiknik ötletgazdája elmondta: "Bízunk abban, hogy a kiadvány sokak örömére lesz." Laposa Bence, a kiadványt jegyző Balatoni Kör elnöke hozzátette:

Elmondható, hogy öt év elteltével a Balatoni Kör a térség meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, mind a Balaton kommunikációjába, mind a rendezvényekbe, mind a Balatonnal kapcsolatos ügyekben. A Balatoni Kör egy olyan szerepet tud betölteni ma már, ami sok esetben megkerülhetetlenné teszi.
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25