17 °C Budapest
A fél ország útra kel: telt házzal mennek a szállodák hosszú hétvégén

A fél ország útra kel: telt házzal mennek a szállodák hosszú hétvégén

2019. március 8. 08:30

A várakozások szerint a jövő heti, első tavaszi hosszú hétvégén országszerte telt házzal üzemelnek a hotelek - közölte a szállodaszövetség a Magyar Nemzettel. Főként a magyaroktól érkeznek a szobafoglalások, akik az utolsó pillanatokban is keresik a szabad szálláshelyeket.

Nagy várakozásokkal tekintenek a szállodások az első tavaszi hosszú hétvégére. A jövő héten a március 15-i ünnep miatt már csütörtökön, illetve pénteken megindulnak a családok a vidéki turisztikai régiókba, hogy aktív pihenéssel, szállodai kikapcsolódással töltsék a szabadnapokat - mondta el Flesch Tamás, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke.

A legtöbben még mindig a wellness-szállodákba választanak két-három éjszakás pihenési lehetőségeket, de érezhetően többen keresik az aktív kikapcsolódást jelentő szabadidős szolgáltatásokat is, a komplex élményeket, illetve a tavaszi időjárásnak köszönhetően a túrázás, kerékpározás, sportolás lehetőségeit is egy-egy vidéki szálláshely vonzáskörzetében.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30