Csúnya meglepetésekkel tér vissza hétvégén a vénasszonyok nyara

2018. október 26. 19:30

Az elmúlt napok időjárásától eltérően a hétvégén meleg, de esős idő várható. A legmagasabb hőmérséklet vasárnap elérheti a 25 fokot is az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint. A jó időt zápor és erős szél zavarhatja meg.

Szombat reggel az erősen felhős égből főként északon, északkeleten kell esőre, záporra számítani. Sokfelé élénk, erős lesz a déli, délnyugati szél, északnyugaton a szélcsendesebb tájakon ugyanakkor köd képződhet. Hajnalra 6 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet. Napközben északon, északnyugaton erősen felhős lesz az ég, ott eső, zápor is több helyen várható, ezzel szemben az ország déli-délkeleti felén az időnkénti felhősödés mellett több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A Dunántúl északi felén az északi-északnyugati, máshol a déli-délnyugati szelet kísérhetik élénk, erős lökések. Északon-északnyugaton 11-18, máshol 19-26 fokig melegszik délutánra a levegő, a legmelegebb délen lesz.

Vasárnap akár 20-25 fok is lehet, míg a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8-13 fok körül alakul. Érdemes délelőttre időzíteni szabadidős programunkat, délután ugyanis megélénkül a szél, és az ország nagy területen várható eső, leginkább az éjszakai órákban.

Orvosmeteorológiai jelentés

A következő napokban egyre inkább melegszik az idő, így a melegedésre érzékenyek fokozódó migrénes fejfájást és fáradékonyságot tapasztalhatnak. Az ízületi panaszok sem szűnnek meg teljesen, a hűvös reggeli időszakban többeknél jelentkezhetnek kopásos ízületi bántalmak, melyek napközben mérséklődnek. Öltözzünk rétegesen, szélállóan! Növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk elegendő folyadékot, sok zöldséget és gyümölcsöt!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem