4 °C Budapest
Borul a MÁV-menetrend: ezek a vonatok nem a szokásos helyről indulnak

Borul a MÁV-menetrend: ezek a vonatok nem a szokásos helyről indulnak

2017. október 14. 11:30

Budapesten, a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között a hétvégén, október 14-től 15-ig pályakarbantartást végeznek. Emiatt módosították az erre közlekedő vonatok menetidejét - írja közleményében a MÁV.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
  • A Budapest-Hatvan közötti S80-as személyvonatok összevonva közlekednek a Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely útvonalú sebes- és a Budapest-Eger közötti gyorsvonatokkal, amelyek Budapest és Hatvan között minden állomáson és megállóhelyen megállnak.
  • Az IC 568-as Tulipán InterCity a Keleti helyett a Nyugati pályaudvarról indul, illetve az IC 650-es számú Holló InterCity a Keleti helyett a Nyugati pályaudvarra érkezik.
  • A Budapest-Nagykáta-Szolnok közötti S60-as, Z60-as, G60-as elővárosi vonatok összevonva közlekednek, Budapest és Szolnok között minden állomáson és megállóhelyen megállnak.
  • Az S21-es személyvonatok rövidített útvonalon, csak Kőbánya-Kispest és Dabas, illetve Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között közlekednek. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között az S50-es személyvonatokkal és a Z50-es zónázó vonatokkal lehet utazni.
  • A Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza közötti gyorsvonatok és a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza/Bukarest/Temesvár útvonalú InterCity vonatok a Keleti pályaudvar helyett a Nyugatiból indulnak és oda is érkeznek. A Nyíregyháza-Debrecen-Budapest-Győr-Bécs útvonalú Hortobágy EuroCity vonat a Keleti pályaudvar érintése nélkül közlekedik.
  • A Budapest-Pozsony-Prága-Berlin-Hamburg útvonalú EuroCity vonatok a Keleti pályaudvar helyett a Nyugatiból indulnak és oda is érkeznek.

 

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2022. január 17. hétfő
Antal, Antónia
3. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?