25 °C Budapest
Kiadták a vészjelzést: fél Magyarország bajban lehet

Kiadták a vészjelzést: fél Magyarország bajban lehet

2017. május 4. 16:01

Felhőszakadás miatt első fokú vészjelzést adtak ki Magyarország nagy részére.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) öt megyét kivéve az egész országra figyelmeztető előrejelzést adott ki, miszerint felhőszakadásra kell felkészülnünk.

KATTINTS! Ingyenmilliókból nullázhatod le a villanyszámlád: pályáznod sem kell

Ahogy a met.hu térképéből látható, a nyugati országrész ugyan megússza a vihart, azonban Magyarország túlnyomó része bajba kerülhet.

Forrás: met.hu

A kérdés persze az, hogy vajon a keddihez hasonló villámokkal tarrkított tomboló vihar jön, vagy csupán egy átlagos zápor, mindenesetre nem árt felkészülni a csapadékra.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A távolabbi kilátásokért kattints a Pénzcentrum időjárás aloldalára!

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 27. kedd
Olga, Liliána
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 27. 15:15