32 °C Budapest
Elfújta a szél: Budapest

Elfújta a szél: Budapest

2016. december 2. 08:15

A hajnali 3 óra óta tartó szélvihar miatt több mint harminc helyre riasztották a fővárosi tűzoltókat, személyi sérülésről egyelőre nem érkezett bejelentés. A budapesti tömegközlekedés is akadozik.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint jelenleg tíz helyen dolgoznak a tűzoltók, többnyire fakidőlések okozta anyagi káros eseteknél.

A XV. kerületben egy 10 méternél magasabb fa a Szántóföld utca mindkét sávját elzárja, Hűvösvölgyben, a Dámvad utcában egy ház oldalának dőlt egy fa, a X. kerületben, a Bolgár utcában pedig három autót rongáltak meg a nagyobb leszakadó faágak.
A tűzoltók munkáját a rózsadombi, csömöri és solymári önkéntes tűzoltók is segítik.

Kidőlt a BKK is

Nem közlekedik a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán péntek reggel. Közlésük szerint a biztosítóberendezés hibásodott meg, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Emellett számos vonalon vannak (voltak) fennakadások. Ilyen többek között a 75-ös, 77-es trolibusz, az 1-es, 2-es, 52-es villamos is.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?