0 °C Budapest
Hamarosan 4 ezer forintért repülhetünk Amerikába

Hamarosan 4 ezer forintért repülhetünk Amerikába

2015. március 17. 15:02

Hamarosan akár már 10 fontért, azaz 4200 forintért is vehetünk Ryanair-repülőjegyet Európából az Egyesült Államokba.

Hamarosan elindíthatja tengerentúli járatait a Ryanair. A légitársaság igazgatóság elfogadta a terveket, hogy 14 európai és amerikai város között üzemeltessen menetrendszerű járatokat az ír diszkont légitársaság. A tervezett amerikai célállomások között szerepel New York, Boston, Chicago és Miami, ahová többek között Londonból, Dublinból és Berlinből repül majd.

Az amerikai járatok öt éven belül elindulhatnak attól függően, hogy hogyan tudja felépíteni a hosszú távú járatok működtetésére alkalmas flottáját a légitársaság. A Ryanair közölte, hogy már most folytat tárgyalásokat repülőgépgyártókkal, de részleteket nem árult el. A szóvivő szerint akár már 10 fonttól (4200 forint) elérhetőek lesznek a jegyek a két kontinens között.

A Portfolio elemzői véleménye szerint a hosszú távú járatok alapvetően nem illenek bele a diszkont légitársaságok üzleti modelljébe, de a folyamatok abba az irányba mutatnak, hogy a jövőben nem lesznek tisztán fapados légitársaságok és tisztán hagyományos légitársaságok, hanem inkább a kettő hibridje lesz életképes. A hálózatos modellel működő légitársaságok közül többen indítottak vagy vásároltak fel diszkont légitársaságot, a fapadosok pedig az üzleti utasok felé nyitnak.

NEKED AJÁNLJUK
Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?