9 °C Budapest
Egy jó hír, egy rossz hír a következő napok időjárásáról

Egy jó hír, egy rossz hír a következő napok időjárásáról

Pénzcentrum
2014. szeptember 17. 18:02

Csütörtök reggel derült időre ébredhetünk, de az allergiások nehéz napok elé néznek.

Csütörtök reggel többnyire derült időre ébredhetünk, csupán a főváros környékén lehet kicsit felhősebb az ég, de csapadék nem valószínű. Foltokban pára, néhol köd képződhet.

A keleti, délkeleti szél gyenge, mérsékelt marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 7 és 13°C között alakul. Napközben sok napsütésre, kevés felhőre, kellemes, kora őszi időre van kilátás.

A Dunántúlon többfelé élénk lökések kísérhetik a déli-délkeleti szelet. Délutánra a szerdaihoz hasonlóan 21 és 25°C közé melegszik a levegő.

Rossz hír viszont, hogy az elkövetkező napokban, ahogy javul az idő, a parlagfű pollenkoncentrációja ismét megemelkedhet - bár az ország nagy részén valószínűleg a közepes-magas tartományban marad, a Tiszántúlon elérheti a nagyon magas szintet is.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Időjárás előrejezés, pollenhelyzet, orvosmeterológia a Pénzcentrum időjárás aloldalán.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?