13 °C Budapest

Új korszak a buszozásban: ilyen jeggyel utazhatsz ezentúl

Pénzcentrum
2014. június 16. 20:00

Megújult a Volánbusz online jegyvásárlási rendszere: hétfőtől a belföldi járatokra elegendő akár mobiltelefonon felmutatni az elővételben megvásárolt menetjegyet.

A Volánbusz közleménye szerint fontos, hogy az utasoknál lévő mobileszközön tárolt menetjegynek az utazás időtartalma alatt is bemutathatónak kell lennie, hisz az esetleges ellenőrzésekkor fel kell tudni mutatni - a nyomtatott jegyhez hasonlóan- az ellenőröknek.

Az új rendszerhez folyamatosan csatlakoznak a társ Volán járatok is. Eddig a Bakony Volán, a Somló Volán és a Zala Volán csatlakozott. Belföldi jegyet a volanbusz.hu, külföldit az eurolines.hu oldalon lehet vásárolni.

A belföldi értékesítésben változás, hogy a vásárlók a menetrendek pontos ismerete nélkül is könnyedén ki tudják választani a kívánt viszonylatot, hiszen az induló és érkező települések megadását követően a rendszer már csak azokat megállóhelyeket kínálja fel választásra, melyek között - az online értékesítési rendszerben beállított korlátozások mellett - van elérhető járat.

Az új belföldi értékesítési felület bevezetésével egy időben a Volánbusznál bevezették az elektronikus számlázást is. Azaz a megadott számlázási adatok alapján a vevő e-mail címére automatikusan kiküldik a teljes árú menetjegy(ek)ről szóló elektronikus számlát is. Az új belföldi online értékesítési felület elérhető már angol nyelven is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?