17 °C Budapest

Kellett szidni a hőséget, megkaptuk: ilyen idő lesz a héten

MTI
2014. június 15. 17:16

A jövő héten többfelé lehet kisebb eső, zápor. A kánikula nem tér vissza: a nappali maximumok várhatóan egész héten 30 Celsius-fok alatt maradnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Hétfőn északon, északkeleten süthet ki hosszabb időszakokra a nap. Napközben főként a középső területeken lehet egy-egy zápor, estefelé a déli országrészben helyenként kisebb eső előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 8 és 13 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb, a Balaton térségében enyhébb lesz a hajnal. A legmagasabb hőmérséklet 22-26 fok között várható.

Kedden és szerdán inkább délen várható szórványosan eső, zápor. A leghidegebb órákban 10-16 fok lehet. Kedden napközben 21-26, szerdán 21-27 fokig emelkedik a hőmérséklet, a felhősebb tájakon lesz a hűvösebb.

Csütörtökön délkeleten néhol zápor előfordulhat, pénteken időnként felhős lehet az ég, de már nem valószínű csapadék. A minimumhőmérséklet mindkét nap 10-17 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 24-28 fok között alakulnak.

Szombaton nyugaton lehet zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-17, a legmagasabb hőmérséklet 24-29 fok között alakul. Vasárnap több helyen várható zápor, zivatar. A szél megélénkül, időnként megerősödik. A leghidegebb órákban 11-17 fok lehet. Nappal 22-27 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem