14 °C Budapest

Milliókért is lehet a szabad ég alatt aludni

Pénzcentrum
2013. augusztus 25. 11:02

Csaknem félmillió forintnyi dollárért lehet a szabad ég alatt aludni New Yorkban luxusszállodai körülmények között. Az éjszakánkénti kétezer dollárnyi árért a vendég kap pezsgőt, felséges ágyat, tábortűzifát és teleszkópot is arra az esetre, ha a hatalmas tévé helyett inkább az éjszakai eget nézné.

A szabadtéri "hálószobakemping" bő 90 négyzetméteres, egy hotel 17. emeletének a teraszán van, ahol akár tábortüzet is lehet rakni. A fáról a szálloda gondoskodik, nem a Central Parkból kell összeszedegetni és felcipelni. A vendég természetesen fürdőszobásan kapja a szolgáltatást, az viszont hagyományos építésű.

Ami a négyezercsillagos - szabad szemmel ennyi égitestet látni éjjel - szállodarész kihasználtságát illeti, az üzemeltető, az AKA Central Park vezérigazgatója azt állítja, hogy népszerű a luxuskemping a nyári hónapokban. Megfogalmazása szerint "az idén már több mint fél tucatszor vették ki". A nyárból azonban vissza van még egy hét.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem