Milliókért is lehet a szabad ég alatt aludni

Pénzcentrum
2013. augusztus 25. 11:02

Csaknem félmillió forintnyi dollárért lehet a szabad ég alatt aludni New Yorkban luxusszállodai körülmények között. Az éjszakánkénti kétezer dollárnyi árért a vendég kap pezsgőt, felséges ágyat, tábortűzifát és teleszkópot is arra az esetre, ha a hatalmas tévé helyett inkább az éjszakai eget nézné.

A szabadtéri "hálószobakemping" bő 90 négyzetméteres, egy hotel 17. emeletének a teraszán van, ahol akár tábortüzet is lehet rakni. A fáról a szálloda gondoskodik, nem a Central Parkból kell összeszedegetni és felcipelni. A vendég természetesen fürdőszobásan kapja a szolgáltatást, az viszont hagyományos építésű.

Ami a négyezercsillagos - szabad szemmel ennyi égitestet látni éjjel - szállodarész kihasználtságát illeti, az üzemeltető, az AKA Central Park vezérigazgatója azt állítja, hogy népszerű a luxuskemping a nyári hónapokban. Megfogalmazása szerint "az idén már több mint fél tucatszor vették ki". A nyárból azonban vissza van még egy hét.

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?