3 °C Budapest

Nem érvényesek az utasbiztosítások Egyiptomban

Pénzcentrum
2013. augusztus 21. 17:02

Egyiptom felkerült a Külügyminisztérium (KÜM) által utazásra nem javasolt országok listájára, ezért az odautazóknak érdemes tudniuk, hogy Egyiptom területére mostantól nem érvényesek az utasbiztosítások, figyelmeztetett a a K&H Biztosító.


Azokat az utazókat azonban, akik már azelőtt beutaztak Egyiptomba, hogy az ország felkerült volna az utazásra nem javasolt országok közé, ugyanúgy védi a megkötött utasbiztosítás, ahogy eddig. A legtöbb biztosítási szabályzat szerint ugyanis ha az adott ország a beutazást követően kerül fel a nem javasolt térségek listájára, az ügyfél akkor is számíthat kártérítésre biztosítási esemény bekövetkeztekor.

Az utazási irodák már korábban leállították az egyiptomi turnusaikat, a magyar külügy 1300 ott lévő állampolgárról tud, akik közül a tervek szerint péntekig mindenkit hazautaztatnak. Bajba jutott magyarról eddig nincs hír, de a helyzet több ott tartózkodó szerint nem ok nélkül nyugtalanító.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06