27 °C Budapest

Tengerpartra vagy Rómába utazunk nyaralni idén

Pénzcentrum
2013. április 22. 11:08

Egy hetes törökországi nyaralás, ez a legkedveltebb külföldi célpont a nyaralni vágyók körében. Többen élnek az úgynevezett "first minute" kedvezménnyel, és lefoglalják már most nyári utazásukat. Tengerpart, vagy tengeri hajóút - ez a legnépszerűbb külföldi uticél nyárra, városok közül pedig Róma.

Nincs változás a leggyakrabban választott nyaralási uticélok tekintetében első a tengerpart, itt Törökország a legnépszerűbb - mondta el az InfoRádiónak az OTP Travel ügyvezető igazgatója. Molnár Judit hozzátette: ezt követi Horvátország és Olaszország, és újabban a tengeri hajóutak iránt is nagy az érdeklődés. Árban viszonylag széles a skála, ha privát házat bérelnek a nyaralni vágyók, akkor akár 20 ezer forintból is megúszhatják a szállást, persze ellátás nélkül, és átlagosan 150 ezer forint fejenként, ha repülővel közelítjük meg célunkat.

A szakember elmondta: sokan lefoglalták már nyaralásukat, annál is inkább, mert egyre gyakoribb, hogy az előfoglalásokhoz kedvezményt adnak az utazási irodák.A városok közül évek óta a legnépszerűbb Róma, ezt követi Párizs, London és Isztambul.

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm