18 °C Budapest

Cirkusz a Tesco-parkolóban + videó

Pénzcentrum
2011. március 2. 16:50

Szegedre a tavasz bohócokkal, vadállatokkal és akrobatákkal együtt érkezik, hiszen a világhírű Eötvös család cirkusza látogat el a csongrádi metropoliszba, március 11-én. Vadnyugati show, látogatás Avatar földjén, világhírű elefántok - csak néhány különlegesség a vándorcirkusz műsorából.

Műsoraik között a hagyományt új, modern számokkal (E)ötvözték, hiszen az akrobata, vadállat és bohócmutatványok között egy vadnyugati lovas show is helyett kapott, sőt a közönség látogatást tehet Avatar földjére, miközben a 2011 Monte Carlo-i cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas elefántjainak fantasztikus produkcióját is megcsodálhatják.

           A klasszikus szám minden bizonnyal nem marad el (amatőr felvétel)

A cirkusz március 11-én tartja első előadását Szegeden a rókusi Tesco parkolójában. A közönséget fűtött nézőtér fogadja.

Előadások:
Március 11. pénteken 18 óra
Március 12. szombaton 15 és 18 óra
Március 13. vasárnap 11 és 15 óra
Március 14. hétfő 15 és 18 óra
Március 15. kedd 15 és 18 óra

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Forrás: szegedma.hu


NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?