Újjászületik a Tesco: ilyen volt, ilyen lesz

2011. február 2. 10:02

Magyarország második legnagyobb forgalmú Tesco áruházának bővítési munkálatai kezdődtek meg 2010. január 10-én, Budapest XIII. kerületében, a Váci úton - tájékoztatta lapunkat a a kivitelező Grabarics Építőipari Kft.

A megvalósítani tervezett fejlesztéssel a nagyáruház jelenlegi, mintegy 12 000 m2 eladóterű épületéhez kapcsolódva a - külső üzemeltetők által működtetett - bérüzlet-sor területe fog növekedni mintegy 4000 m2-el.

 

Ilyen most... (Fotó: Grabarics Építőipari Kft.)


Az építési tevékenység a meglévő Tesco nagyáruházi területet sem az eladótéri, sem a kiszolgáló területi kialakításában, sem technológiájában nem fogja érinteni.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

... és ilyen lesz Fotó: Grabarics Építőipari Kft.


Az építési munkálatok a vásárlói és szállítói forgalom lehető legkisebb zavarása mellett folynak majd. Az új üzletekbe várhatóan 2011 nyarának végén költözhetnek be a bérlők.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?