Én elmentem a vásárba fél pénzzel: kedvezményes vonatjegy az Utazás Kiállításra

2011. március 1. 20:02

Sztárfellépők a kiállításon 50%-os kedvezményt nyújt a MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra vasúton utazóknak, és további 20%-os engedményt a standon teljesárú menetjegyet váltóknak. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben meghirdetetteken felül több vonat áll meg Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

15. alkalommal képviselteti magát a vasúti személyszállítás 2011. március 3. és 6. között a Budapesti Hungexpo Vásárváros területén nyíló Utazás Kiállításon, az "A" épület 201/A standján. Érdemes ide minden korosztálynak ellátogatni, hiszen a belföldi és a nemzetközi vasúti kínálaton túl a kisebbeket játszóház, festés, rajzolás, bohócok, lufihajtogatás várja, a felnőtteknek pedig Harsányi Levente közreműködésével sztárfellépők: Vastag Csaba, Wolf Kati és Király L. Norbi garantálja a kellemes időtöltést. A szórakoztató programokon túl minden nap értékes nyereményekkel térhetnek haza a személyszállító vasúttársaság szerencsés utasai.

Az Utazás Kiállításra vonattal érkezőknek 50%-os alkalmi, menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, a Budapest-Nyugati, a Budapest-Déli, továbbá Kőbánya felső állomásokra március 2. és 7. között. Az engedmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet az "A" pavilon, 201/A standján le kell bélyegeztetni.

 


Megéri a kedvezménnyel nem rendelkező utasoknak a MÁV-START Zrt. standjára ellátogatni, mert a kiállítás ideje alatt a standon 20%- os kedvezményt kapnak ők is bármely belföldi viszonylatra, igény szerint egy irányba vagy menettérti útra.

A kedvezményeken felül értékes ajándékokkal, nemzetközi menetjegyekkel is gazdagodhatnak a szerencsések, hiszen a helyszínen legalább 15 ezer forint összértékben belföldi és/vagy nemzetközi menetjegyet vagy START Klub kártyát váltó utasok sorsoláson vehetnek részt, amellyel minden nap két fő részére szóló salzburgi kirándulójegyet nyerhetnek.

A kényelmes eljutás érdekében a kiállítás ideje alatt a személyszállító vasúttársaság - a menetrendben szereplőkön felül - több vonatát (InterCity és gyorsvonatokat is) megállítja Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Utazás Kiállításhoz kapcsolódó kedvezményekről, a Kőbánya felsőn megállításra kerülő vonatokról, valamint a MÁV-START Zrt. standjának programkínálatáról bővebb információ elérhető a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

Rekord létszámú nemzetközi tanulmányút keretében 16 országból közel 100 turisztikai szakember érkezik hazánkba

A Magyar Turizmus Zrt. meghívására rekordszámú résztvevő, 16 európai ország közel 100 turisztikai szakembere fedezi fel hazánkat március 2-5. között, az Utazás 2011 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás ideje alatt. A minden eddiginél nagyobb szabású tanulmányút az MT Zrt. és stratégiai partnereinek, valamint turisztikai szolgáltatók - Malév Zrt., Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft., Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ), Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ), szállodák és programgazdák - példás szakmai együttműködésében valósul meg.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25