16 °C Budapest

Én elmentem a vásárba fél pénzzel: kedvezményes vonatjegy az Utazás Kiállításra

2011. március 1. 20:02

Sztárfellépők a kiállításon 50%-os kedvezményt nyújt a MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra vasúton utazóknak, és további 20%-os engedményt a standon teljesárú menetjegyet váltóknak. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben meghirdetetteken felül több vonat áll meg Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

15. alkalommal képviselteti magát a vasúti személyszállítás 2011. március 3. és 6. között a Budapesti Hungexpo Vásárváros területén nyíló Utazás Kiállításon, az "A" épület 201/A standján. Érdemes ide minden korosztálynak ellátogatni, hiszen a belföldi és a nemzetközi vasúti kínálaton túl a kisebbeket játszóház, festés, rajzolás, bohócok, lufihajtogatás várja, a felnőtteknek pedig Harsányi Levente közreműködésével sztárfellépők: Vastag Csaba, Wolf Kati és Király L. Norbi garantálja a kellemes időtöltést. A szórakoztató programokon túl minden nap értékes nyereményekkel térhetnek haza a személyszállító vasúttársaság szerencsés utasai.

Az Utazás Kiállításra vonattal érkezőknek 50%-os alkalmi, menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, a Budapest-Nyugati, a Budapest-Déli, továbbá Kőbánya felső állomásokra március 2. és 7. között. Az engedmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet az "A" pavilon, 201/A standján le kell bélyegeztetni.

 


Megéri a kedvezménnyel nem rendelkező utasoknak a MÁV-START Zrt. standjára ellátogatni, mert a kiállítás ideje alatt a standon 20%- os kedvezményt kapnak ők is bármely belföldi viszonylatra, igény szerint egy irányba vagy menettérti útra.

A kedvezményeken felül értékes ajándékokkal, nemzetközi menetjegyekkel is gazdagodhatnak a szerencsések, hiszen a helyszínen legalább 15 ezer forint összértékben belföldi és/vagy nemzetközi menetjegyet vagy START Klub kártyát váltó utasok sorsoláson vehetnek részt, amellyel minden nap két fő részére szóló salzburgi kirándulójegyet nyerhetnek.

A kényelmes eljutás érdekében a kiállítás ideje alatt a személyszállító vasúttársaság - a menetrendben szereplőkön felül - több vonatát (InterCity és gyorsvonatokat is) megállítja Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az Utazás Kiállításhoz kapcsolódó kedvezményekről, a Kőbánya felsőn megállításra kerülő vonatokról, valamint a MÁV-START Zrt. standjának programkínálatáról bővebb információ elérhető a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

Rekord létszámú nemzetközi tanulmányút keretében 16 országból közel 100 turisztikai szakember érkezik hazánkba

A Magyar Turizmus Zrt. meghívására rekordszámú résztvevő, 16 európai ország közel 100 turisztikai szakembere fedezi fel hazánkat március 2-5. között, az Utazás 2011 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás ideje alatt. A minden eddiginél nagyobb szabású tanulmányút az MT Zrt. és stratégiai partnereinek, valamint turisztikai szolgáltatók - Malév Zrt., Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft., Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ), Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ), szállodák és programgazdák - példás szakmai együttműködésében valósul meg.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?