14 °C Budapest

Én elmentem a vásárba fél pénzzel: kedvezményes vonatjegy az Utazás Kiállításra

2011. március 1. 20:02

Sztárfellépők a kiállításon 50%-os kedvezményt nyújt a MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra vasúton utazóknak, és további 20%-os engedményt a standon teljesárú menetjegyet váltóknak. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben meghirdetetteken felül több vonat áll meg Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

15. alkalommal képviselteti magát a vasúti személyszállítás 2011. március 3. és 6. között a Budapesti Hungexpo Vásárváros területén nyíló Utazás Kiállításon, az "A" épület 201/A standján. Érdemes ide minden korosztálynak ellátogatni, hiszen a belföldi és a nemzetközi vasúti kínálaton túl a kisebbeket játszóház, festés, rajzolás, bohócok, lufihajtogatás várja, a felnőtteknek pedig Harsányi Levente közreműködésével sztárfellépők: Vastag Csaba, Wolf Kati és Király L. Norbi garantálja a kellemes időtöltést. A szórakoztató programokon túl minden nap értékes nyereményekkel térhetnek haza a személyszállító vasúttársaság szerencsés utasai.

Az Utazás Kiállításra vonattal érkezőknek 50%-os alkalmi, menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, a Budapest-Nyugati, a Budapest-Déli, továbbá Kőbánya felső állomásokra március 2. és 7. között. Az engedmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet az "A" pavilon, 201/A standján le kell bélyegeztetni.

 


Megéri a kedvezménnyel nem rendelkező utasoknak a MÁV-START Zrt. standjára ellátogatni, mert a kiállítás ideje alatt a standon 20%- os kedvezményt kapnak ők is bármely belföldi viszonylatra, igény szerint egy irányba vagy menettérti útra.

A kedvezményeken felül értékes ajándékokkal, nemzetközi menetjegyekkel is gazdagodhatnak a szerencsések, hiszen a helyszínen legalább 15 ezer forint összértékben belföldi és/vagy nemzetközi menetjegyet vagy START Klub kártyát váltó utasok sorsoláson vehetnek részt, amellyel minden nap két fő részére szóló salzburgi kirándulójegyet nyerhetnek.

A kényelmes eljutás érdekében a kiállítás ideje alatt a személyszállító vasúttársaság - a menetrendben szereplőkön felül - több vonatát (InterCity és gyorsvonatokat is) megállítja Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Utazás Kiállításhoz kapcsolódó kedvezményekről, a Kőbánya felsőn megállításra kerülő vonatokról, valamint a MÁV-START Zrt. standjának programkínálatáról bővebb információ elérhető a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

Rekord létszámú nemzetközi tanulmányút keretében 16 országból közel 100 turisztikai szakember érkezik hazánkba

A Magyar Turizmus Zrt. meghívására rekordszámú résztvevő, 16 európai ország közel 100 turisztikai szakembere fedezi fel hazánkat március 2-5. között, az Utazás 2011 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás ideje alatt. A minden eddiginél nagyobb szabású tanulmányút az MT Zrt. és stratégiai partnereinek, valamint turisztikai szolgáltatók - Malév Zrt., Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft., Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ), Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ), szállodák és programgazdák - példás szakmai együttműködésében valósul meg.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm