Erre figyelj, ha szilveszterkor utazol

MTI
2010. december 30. 16:32

A Volánbusz járatai december 31-én a tanítási szünetben érvényes pénteki, január elsején pedig a munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek; a MÁV-nál a szilveszteri és az újévi közlekedési rend nem változik; az év utolsó napján az éjszakai BKV járatok - néhány kivétellel - kétszeres sűrűséggel járnak.

A BKV honlapján az áll: december 31-én a járatok az iskolaszünetben - illetve amely vonalon van ilyen, ott az év végi - munkanapokon érvényes menetrend szerint közlekednek, normál üzemidőben. A kisföldalatti december 31-én teljes üzemidőben közlekedik.

Az éjszakai járatok - néhány kivétellel - kétszeres sűrűséggel járnak. Nem közlekedik ugyanakkor a 906-os járat, helyette azonban egész éjjel jár a 4-es és a 6-os villamos 02 óráig 7-8, majd ezt követően 10 percenként. Mindemellett a fogaskerekűvel is lehet egész éjszaka utazni.

Újév napján a BKV-járatok a munkaszüneti napi (az áruházakat érintő járatok az állami ünnepnapokon érvényes), január 2-án a munkaszüneti napi, 3-ától, hétfőtől pedig az iskolai időszakban érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?