Újdonság a budapesti autósoknak

2010. október 7. 15:02

A Telenor, a T-Mobile és a Vodafone az EME Zrt-vel közösen elindította új szolgáltatását, a MobilParkolás újabb termékét, a beltéri MobilParkolást.

A 2009-ben elindult felszíni MobilParkolás népszerűségének bizonyítéka, hogy az indulás óta eltel másfél évben csaknem 4 000 000 sikeres parkolási tranzakcióról számolhatnak be a mobilszolgáltatók és az EME Zrt. naponta a már több mint 20 000 mobilparkolási tranzakció történik.

A MOM Park az első olyan bevásárlóközpont, ahol a beltéri MobilParkolás megvalósul, és a Telenor, a T-Mobile, a Vodafone és az EME Zrt. szeretné, ha fokozatosan bővülne azoknak a helyszíneknek a száma, ahol a mobilos megoldás elérhető. A partnerek a beltéri MobilParkolást első körben Budapesten terjesztenék el, majd később az ország más városaiban is. Így a Telenor, T-Mobile a Vodafone és az EME Zrt. ügyfelei a jövőben várhatóan számos bevásárlóközpontban élvezhetik majd ezt a kényelmes, idő és készpénz kímélő fizetési formát.

A szolgáltatást - közterületi MobilParkolásnál már megszokott módon - bármely hazai mobilszolgáltató ügyfelei használhatják univerzális egyenlegük, illetve telefonszámlájuk terhére.

Egyszerű használat

A közterületi MobilParkolással ellentétben a beltéri megoldás nem a start-stop szövegezésű SMS elküldésével működik. A beltéri MobilParkolás esetén a díjfizetés egy összegben történik a parkoló elhagyását megelőzően.

A MOM Park esetében mélygarázsba történő behajtásnál a megszokott módon parkolójegyet kell kérni, távozáskor pedig a parkolókártyán található 6 jegyű azonosítót SMS formájában el kell küldeni a 06-20/30/70 -810-9997 telefonszámra.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ezt követően egy jóváhagyást kérő SMS érkezik, amelyre az abban leírtaknak megfelelően, a "nem" szó kivételével bármilyen szövegezésű, pl. OK tartalmú SMS-sel visszaigazolható a vásárlás. A sikeres mobil vásárlást követően a parkolási díj* az ügyfél számláján terhelésre kerül, melyről SMS értesítés is érkezik. Tranzakciónként a parkolási díjon felül 75 Ft tranzakciós díj és az ügyfél tarifacsomagja szerinti két SMS díja kerül felszámításra. MobilParkolással a MOM Parkban igénybe vehető mozi és egyéb parkolási kedvezményeket nem lehet érvényesíteni.

A mobilos parkolási díjfizetés során ügyelni kell arra, hogy az ügyfél az adatokat helyesen adja meg és a saját mobilszolgáltatójának megfelelő előhívószámot használja. A sikeres vásárlást követően a parkolóházat 10 percen belül kell elhagynia.

 

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm