Ford, Suzuki: még ebből fogy a legtöbb

Pénzcentrum
2009. november 3. 09:02

A korábbi várakozásokkal ellentétben októberben sem indultak be az autóeladások, vagyis továbbra is folytatódni látszik a 70 százalékos visszaesést mutató trend - írja a Napi.

A Datahouse Kft. statisztikái szerint nincs realitása a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete két hete kiadott prognózisának, miszerint az idén 65 ezer új autó forgalomba helyezése várható.

Az MGE elnöke szerint a piac fellendülését főként a lízingpiac hátráltatja, ami elsősorban a magánszemély vásárlókat tartja távol a vásárlástól. Ha ezen a téren nem várható változás, még a 60 ezres idei darabszám sem valószínű.

A márkák eladási rangsorát a Ford vezette, bár a 700 darabos rendőrségi beszerzés nélkül a Suzuki állna az élen. Harmadik helyen az Opel végzett.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem