12 °C Budapest

Dugóveszély! Az M0-M5 találkozása lehet a hétvégi gócpont

2009. október 8. 18:02

Tereléssel járó felújítási munkálatok zajlanak az október 9-11., valamint az október 16-18. közé eső hétvégéken az M0-s autóút és az M5-ös autópálya soroksári csomópontjában.

A tervek szerint holnap (október 9-én) az esti órákban veszi kezdetét az M0-s autóút és az M5-ös autópálya közös, soroksári csomópontjának felújítása. Az M0-s 28. számú, illetve az M5-ös 18. számú csomópontjának számító létesítmény két ágának rekonstrukciója a tervek szerint két ütemben valósul meg. Az első ütem október 9-én este 21 órától október 11-én este 21 óráig, a második október 16-án este 21 órától október 18-án este 21 óráig tart (a felsorolt időpontok az időjárás függvényében változhatnak).

A munkálatok során az M0-s autóútról Budapest-centrum felé vezető és az M5-ös bal (Budapest irányába haladó) pályájáról az M0-s felé vezető ágat egyszerre zárják le és újítják fel (burkolatcsere, a vízelvezető rendszer karbantartása, helyenként szalagkorlátcsere). A forgalmat az előbbi esetében az M5 autópálya díjmentesen igénybe vehető szakaszára terelik (Szeged felé), ahonnan az M0/M5 gyáli csomópontjában lehet visszafordulni Budapest irányába - az utóbbi esetben a 15. km-szelvényben található csomópontban, a bevásárlóközpontnál megfordulva lehet ráhajtani az M0-sra.

A lezárásokról és a kijelölt terelőutakról a beruházás valamennyi fázisában sárga irányjelző táblák adnak tájékoztatást a döntési pontoknál.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07