Burkolat-felújítások az M3-as autópályán

2009. szeptember 4. 14:32

A jövő hét elején jelentős burkolat-felújítási munkálatok kezdődnek az M3-as autópályán. Szeptember 7-től a 18-21., illetve a 96-99. km-szelvények között kell terelésekre és sávszűkítésekre számítani. Mindkét esetben irányonként két-két forgalmi sávot használhatnak majd az autósok.

Szeptember 7-én a délelőtti órákban a forgalomterelés kiépítésével kezdődnek meg az M3-as autópálya 18-21. km szelvénye közötti szakaszának burkolat-felújítási munkálatai Mogyoród térségében, a Budapest felé tartó oldalon. A beruházás keretében nem csupán a szóban forgó pályarész kap új aszfaltréteget, hanem a 20. és a 21. km-szelvénynél található hidak rekonstrukciója is megtörténik.

Ennek során a létesítmények burkolat-, szegély-, és korlátcserén esnek át, valamint utóbbi esetében a híd szigetelését is kicserélik, illetve Mogyoród zajvédelme érdekében zajvédő fal is épül. A főbb munkálatok idejére - várhatóan október 20 ig - a Budapest felé tartó két sáv közül az egyiket a szembe jövő oldalra terelik, míg a másik sáv forgalma közvetlenül az építési terület mellett halad majd. 

Szintén szeptember 7-én a reggeli órákban kezdődnek az M3-as autópálya 96-99. km-szelvénye közötti szakaszának burkolat-felújítási munkálatai Kál térségében, a Budapest felé tartó oldalon. A tervek szerint október 3-ig tartó rekonstrukció idejére - a mogyoródi szakasznál alkalmazott megoldáshoz hasonlóan - a Budapest felé tartó két sáv közül az egyiket a szembe jövő oldalra terelik, míg a másik forgalma közvetlenül az építési terület mellett halad majd.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 26. hétfő
Géza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm