Burkolat-felújítások az M3-as autópályán

2009. szeptember 4. 14:32

A jövő hét elején jelentős burkolat-felújítási munkálatok kezdődnek az M3-as autópályán. Szeptember 7-től a 18-21., illetve a 96-99. km-szelvények között kell terelésekre és sávszűkítésekre számítani. Mindkét esetben irányonként két-két forgalmi sávot használhatnak majd az autósok.

Szeptember 7-én a délelőtti órákban a forgalomterelés kiépítésével kezdődnek meg az M3-as autópálya 18-21. km szelvénye közötti szakaszának burkolat-felújítási munkálatai Mogyoród térségében, a Budapest felé tartó oldalon. A beruházás keretében nem csupán a szóban forgó pályarész kap új aszfaltréteget, hanem a 20. és a 21. km-szelvénynél található hidak rekonstrukciója is megtörténik.

Ennek során a létesítmények burkolat-, szegély-, és korlátcserén esnek át, valamint utóbbi esetében a híd szigetelését is kicserélik, illetve Mogyoród zajvédelme érdekében zajvédő fal is épül. A főbb munkálatok idejére - várhatóan október 20 ig - a Budapest felé tartó két sáv közül az egyiket a szembe jövő oldalra terelik, míg a másik sáv forgalma közvetlenül az építési terület mellett halad majd. 

Szintén szeptember 7-én a reggeli órákban kezdődnek az M3-as autópálya 96-99. km-szelvénye közötti szakaszának burkolat-felújítási munkálatai Kál térségében, a Budapest felé tartó oldalon. A tervek szerint október 3-ig tartó rekonstrukció idejére - a mogyoródi szakasznál alkalmazott megoldáshoz hasonlóan - a Budapest felé tartó két sáv közül az egyiket a szembe jövő oldalra terelik, míg a másik forgalma közvetlenül az építési terület mellett halad majd.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?