8 °C Budapest

Lila köd! Drága autóval könnyebb elcsavarni a nők fejét!

2009. március 24. 18:00

A drága autóval rendelkező férfiak nagyobb eséllyel pályázhatnak a hölgyek kegyeire - áll egy frissen végzett brit egyetemi tanulmányban. A felmérés bebizonyította azt, amit az autókereskedők már réges-régen tudnak, miszerint márkás kocsival könnyebben megy a csajozás.

A vizsgálat során két fényképet mutattak a nőknek, az egyiken egy 20 milliós Bentley, a másikon egy ütött-kopott Ford Fiesta volánjánál ült ugyanaz a férfi. A felmérésben résztvevő 21 és 40 év közötti hölgyek többségének a Bentley-ben ülő férfi tetszett jobban, a Fordos fickó nem sokaknak jött be.

A felmérés vezetője megállapította, hogy az a férfi, aki egy különleges autó volánja mögött ül, sokkal esélyesebb a nőknél, mint aki egy lestrapált verdával kocsikázik. A vizsgálatot ezután fordítva is elvégezték, meglepő végeredmény született.

A siker kucsa (Forrás: Telegraph)

A férfiakat nem befolyásolta különösebben a "körítés", mint elmondták ők inkább a nőt figyelték, nem az autót. A docens szerint a hölgyeket jobban befolyásolja a státusz és az anyagi helyzet a párválasztás során, mint a férfiakat.

Ez egyáltalán nem újkeletű dolog vagy rosszindulatú előítélet. A kutató szerint a férfi melletti biztonság iránti vágy hosszú évszázadok során programozódott be a gyengébbik nem képviselőibe.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm