Címke: párválasztás (8 cikk)

Pénzcentrum | 2011. november 11. 09:31

Így nevelnék életre a gyerekeket

Nemcsak az empátiáról, az önismeretről, a női és férfiszerepekről lenne szó ezentúl az iskolákban, de olyan praktikus ismeretekről is, mint hogy hogyan kell megszervezni egy nyaralást, vagy hogyan kell takarékoskodni.

Pénzcentrum | 2009. március 24. 18:00

Lila köd! Drága autóval könnyebb elcsavarni a nők fejét!

A drága autóval rendelkező férfiak nagyobb eséllyel pályázhatnak a hölgyek kegyeire - áll egy frissen végzett brit egyetemi tanulmányban. A felmérés bebizonyította azt, amit az autókereskedők már réges-régen tudnak, miszerint márkás kocsival könnyebben megy a csajozás.

Pénzcentrum | 2008. október 9. 08:50

Minden negyedik magyar elégedett a külsejével

Az emberek kétötöde elégedett a külsejével (30 százaléka az esetek többségében, míg 11 százalékuk szinte mindig). A magyarok további 40 százaléka néha elégedett, néha elégedetlen, míg csak minden ötödik magyar elégedetlen saját külsejével - derül ki az Image Factory és a Tárki legfrissebb Társadalmi Klíma Riportjából. A kutatásból kiderült: csak minden tizedik honfitársunknak elsődleges a külső a párválasztáskor, ugyanakkor az emberek egyötöde szerint száramzott már előnye vagy hátránya külsejéből karrierje során.