13 °C Budapest

Panganak az autóeladások, a Toyota mégis rekordot dönt!

Pénzcentrum
2007. december 19. 15:00

Hónapok óta hallani lehet az autógyárakat, hogy a profit nem fogja elérni a várt szintet, és az eladott autók száma is jóval az előrejelzések alatt marad. Ebben a problémás helyzetben nagyon is optimistának tűnik a Toyotának az a nyilatkozata, miszerint idén valószínűleg rekord mennyiségű járművet fognak eladni.

A nyilvánosságra hozott európai eladásokra vonatkozó előzetes tervek szerint 2007-ben a Toyota 1,25 millió gépjárművet ad el. A legnagyobb Japánban tevékenykedő autógyár számára ez az előző évhez képest mintegy 11 százalékos növekedést jelent.

AÛ Toyota Motor Corp. jelenleg a hetedik az autógyárak európai ranglistáján, de a közeljövőben ezt javítani szeretné, a cél az ötödik hely elérése. Az eredményeket tekintve ez nem is lesz olyan nehéz, mivel a hibrid Prius modelljéből az idei eladás-növekedés közel 50 százalékot ért el, ami 35 ezer darabot jelent 2007-ben.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04