2 °C Budapest

Kétszer büntettek meg egy parkolásért? Ne hagyd annyiban!

Pénzcentrum
2007. szeptember 7. 09:30

Amennyiben a Centrum Parkoló Kft. nem tesz eleget a közigazgatási hivatal felszólításának, és nem szünteti meg jogsértő üzleti gyakorlatát, a hivatal a bíróságtól kéri majd a határozat hatályon kívül helyezését és a szabálytalanságok felszámolását.

A Közép-Magyarországi Regionális Közigazgatási hivatal jogsértőnek minősítette a Centrum Parkoló Kft. követelésállományának értékesítését is. Ehhez ugyanis először önkormányzati rendeletben kellet volna rögzíteni az eljárási szabályokat, amire nem került sor.

Emellett ugyancsak törvénybe ütközik az a bevett gyakorlat, miszerint a Centrum többször is szankcionál egy mulasztást, illetve nem fogadja el a dokumentumokkal igazolt egészségügyi szükséghelyzetet.

A hivatal szerint a cég panaszkezelése is hagy némi kívánnivalót maga után. A vizsgálatok során kiderült, hogy a Centrum több évre visszamenőleg követeli a parkolási díjat, ezzel figyelmen kívül hagyva az önkormányzatok selejtezési gyakorlatát.

A fejlemények mindenképpen jó hírt jelenetek a budapesti autósoknak, a jogsértések megszüntetése ugyanis egyértelműen a jogaik védelmét és javukat szolgálja majd.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17