Tarolt a tolvajok kedvenc autója!

Pénzcentrum
2007. szeptember 6. 13:00

Európa legnagyobb autógyártója, a Volkswagen az idei évben két kategóriában hozta el a "Legjobb választás" díjat, tette közzé néhány napja a cég amerikai leányvállalata. A német óriásvállalat által gyártott modellek az IntelliChoice és az AutoPacific által mért adatok alapján összeállított ranglistán kerültek fel a dobogó legtetejére.

A középkategóriás sportkocsik között a Volkswagen GTI, míg középkategóriában az új Jetta modell érdemelte ki a szakértők elismerését. A rangsorok elkészítésekor a fenntartási költségek becsült összege játszotta az egyik, a felhasználók elégedettségi szintje pedig a másik szerepet.

Az IntelliChoice felmérésének keretében az értékvesztés, a szervíz- és üzemanyagköltség és a biztosítási díjak nagysága alapján rangsorolta a modelleket, míg az AutoPacific egy 38 kérdéses, termékfókuszú kérdőív segítségével kereste az autósok kedvenceit.

A Volkswagen amerikai leányvállalatának menedzsere erőfeszítéseik eredményeiként értékelte a díjakat. Véleménye szerint a fogyasztók végre felismerték, hogy az általuk gyártott modellek megvételével alacsony fenntartási költségek mellett jól megtervezett és biztonságos gépkocsikhoz juthatnak.

Hazánkban azonban nem csak a vásárlók körében népszerű a Volkswagen, az autó tolvajok között is kedvencnek számít a márka, főként kiskategóriás modelljei. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy körülbelül 250 ezer Volkswagen jelzést viselő autó szaladgál ma a hazai utakon, ezzel a német autógyártó a harmadik legkedveltebb márka, melyet csak az Opel és a Suzuki előz meg. Így a tolvajokvan van miből válogatni. 

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19