15 °C Budapest

Újra itt a legbiztonságosabb kocsik listája!

Pénzcentrum
2007. május 14. 13:00

Az amerikai Insurance Institute for Highway Safety által ma közzétett legújabb törésteszt-eredmények alapján a legmagasabb pontszámot a 2007-es Accura MDX sportkocsi, illetve a 2008-as Ford Taurus, illetve Mercury Sable személygépkocsik kapták.

A Honda Motor Co., valamint a Ford Motor Co. kapta az intézménytől a legmagasabb pontszámokat az elülső, az oldalsó, illetve a hátulsó ütközési tesztek során.

Az MDX, a Taurus, valamint a Sabel modellek kapták meg az intézménytől a "legbiztonságosabb választás" díját, melyet azoknak a járműveknek ítélnek oda, amelyek a legmagasabb pontszámot érik el a töréstesztek során, és rendelkeznek elektronikus menetstabilitási rendszerrel (ESC).

A Taurus egyébként a 2006-ban legelső Ford Five Hundred helyét vette át, amely az idei listán már nem szerepelhetett, mivel rendelkezik ESC rendszerrel. Az MDX modell korábbi verziói egyébként alacsony pontszámot kaptak a fejtámla miatt, azonban a Honda mérnökei sikeresen javítottak rajta.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?