15 °C Budapest
PDF összefűzés online ingyen: PFD egyesítés (PDF merge) és PDF szétválasztó, PDF összefűzés program

PDF összefűzés online ingyen: PFD egyesítés (PDF merge) és PDF szétválasztó, PDF összefűzés program

2021. július 28. 19:03

Veled is előfordult már, hogy egy munkához vagy dolgozathoz egy bizonyos dokumentumra volt szükséged, azonban valamilyen okból kifolyólag mégis több, külön PDF formátumú fájl jött létre? Amit ekkor kell tennünk, az nem más, mint a PDF összefűzés online ingyen és egyszerűen, csupán néhány kattintás segítségével. A PDF egyesítés mellett ugyanígy PDF szétválasztó alkalmazások is elérhetőek, ha egy dokumentumnak csak néhány oldalára van szükségünk.

A PDF egy általános, gyakran használt dokumentumformátum, amit bármikor kérhetnek tőlünk az iskolában, egyetemen, vagy a munkahelyünkön, ugyanis a PDF formátumban elmentett anyag tovább nem szerkeszthető, egyszerűen kezelhető és nem mellesleg esztétikailag is megfelel minden elvárásnak.

Cikkünkben eláruljuk, hogyan történik a PDF készítés és a PDF egyesítés (PDF merge, PDF összefűzés ingyen online), illetve a PDF szétválasztás folyamata PDF szétválasztó alkalmazás segítségével. Hogyan működnek az olyan alkalmazások, mint a PDF összefűzés PDF creator? Tényleg ilyen egyszerű folyamat a PDF összefűzés, PDF egyesítés?

A PDF készítése

A PDF formátumú dokumentumok készítése rendkívül egyszerű: készítsük el a szöveget Word szövegszerkesztőben, majd a mentés során a legördülő menüben válasszuk ki formátumként a „PDF fájl” lehetőséget és kész is a tartós és esztétikus PDF dokumentumunk, ami megőrzi az összes korábbi formázást.

Gyakran előfordul azonban, hogy több, külön elkészített PDF fájlt kell összeolvasztanunk, vagy egy nagyobb dokumentumot szétválasztanunk, hogy az könnyebben kezelhető legyen – itt jön a képbe a PDF összefűzés (angolul: PDF merge vagy merge PDF), amit mindössze néhány kattintással megtehetünk az interneten keresztül.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

PDF összefűzés program, PDF összefűzés online ingyen

A PDF egyesítés történhet letölthető PDF összefűzés program segítségével, illetve anélkül is, online. A lényeg, hogy mind a program, mind a PDF összefűzés online egy mezőt kínál fel számunkra, amelybe tetszőleges sorrendben beilleszthetjük az összeolvasztásra szánt anyagot. A PDF összefűzés során az alkalmazás mindössze annyit tesz, hogy egymás után helyezi a kívánt oldalakat, majd létrehoz belőlük egy új, egyesített fájlt, amit letölthetünk és tovább hasznosíthatunk.

PDF szétválasztó program

Egy kívánt PDF nem csak összefűzhető, de szét is választható a fent leírt logikával: válasszuk ki a szétválasztásra váró PDF fájlt, majd jelöljük ki, milyen részekre szeretnénk azt bontani, sőt, akár oldalanként is szétszedhetjük, hogy kitörölhessük belőle a tartalom és a külalak sérülése nélkül a nem kívánatos részeket.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 21. kedd
Máté, Mirella
38. hét
Szeptember 21.
ENSZ nemzetközi békenap
Szeptember 21.
A hála világnapja
Szeptember 21.
Alzheimer világnap
Szeptember 21.
A magyar termék napja
Szeptember 21.
A magyar dráma ünnepe
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?