17 °C Budapest
TOP 17: ilyen okostelefont vesznek azok, akiknek fontos az ár-érték arány

TOP 17: ilyen okostelefont vesznek azok, akiknek fontos az ár-érték arány

2015. december 22. 16:00

Egyre több magyar használ okostelefont, a csúcskategória helyett azonban a legtöbben a középkategóriából szemezgetnek. Kommentár nélkül, ABC-sorrendben mutatjuk a legjobbakat.

Egy friss kutatás szerint az okostelefonok dinamikus terjedése továbbra is megállíthatatlan: mára a felnőtt magyar lakosság egyharmada, azaz 3,3 millió fő használ ilyen eszközt. A legtöbben persze a csúcsmodellek közül választanának, a többség viszont a középkategóriás - 50-100 ezer forint közötti - készülékekkel kénytelen beérni.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezek a típusok annyira vállalhatatlanok lennének; némi kompromisszummal ezek között is könnyedén találhatunk az igényeinknek abszolút megfelelő darabot. És akkor az ár-érték arányról már nem is beszéltünk. Kommentár nélkül, ABC-sorrendben mutatjuk a legjobbakat; elsőként a legújabb középkategóriás készülékeket, majd a régebbi - ma már az 50-100 ezer forintos árkategóriában mozgó - csúcsgépeket.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?