Tényleg tömegével adja el a jegyeket a közönség Azahriah tripla Puskás koncertje előtt?

Tényleg tömegével adja el a jegyeket a közönség Azahriah tripla Puskás koncertje előtt?

2024. május 22. 19:49

Most pénteken lesz Azahriah első koncertje a Puskás Arénában, amit aztán még kettő, a várakozások szerint majdnem teltházas buli követ. Nemrég felreppent a hír, hogy tömegek szabadulnának utolsó pillanatban a jegyüktől, azonban a Pénzcentrum számításai szerint mindössze a jegyek 1-2 százaléka került fel a másodpiacra, ami egy ekkora buli esetében nem meglepő.

Pénteken startol Azahriah első koncertje a Puskás Arénában, amit további két fellépés követ szombaton és vasárnap. Az eredeti jegyértékesítés hatalmas keresletet generált, azonban most akadnak (sajtóbeszámolók szerint tömegek...), akik mégis próbálnak az utolsó pillanatban megszabadulni a jegyeiktől.

Két nap múlva  tehát fellibben a függöny, és megtartják az első gigászi Azahriah-show-t a Puskásban. Ám az egyelőre nem egyértelmű, hogy végül tényleg abszolút telt ház előtt csendülnek majd fel a slágerek. Egyes sajtóhírek ugyanis arról szóltak a napokban, hogy tömegek akarnak az utolsó pillanatban megszabadulni a jegyektől. De vajon mi az igazság?

Tényleg tömegek adnák el az Azahriah koncertjegyüket?

Az elmúlt hetekben megszaporodtak az interneten kínált Azahriah-jegyek, ez tény. Például egy erre a célra létrehozott, hatezer fős Facebook-csoportban csak az elmúlt héten közel 600 bejegyzés született, ahol eredeti tulajdonosok kínálják eladásra a jegyeiket. Emellett a Ticketswap nevű online felületen is rengeteg jegyet kínálnak: majdnem 1 000 jegyet a pénteki, 700-at a szombati, és 1 200-at a vasárnapi koncertre.

Számoljunkj kicsit. Három teltházas koncert a Puskásban esténként közel 60 ezer embert jelent, azaz ez a 3 nap alatt összesen180 ezer fős tömeg. Annyit tudunk, hogy elővételben elkapkodták a jegyek java részét, ezért kellett 2. és 3. alkalmat is meghirdetni. Ehhez képest az a tény, hogy

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Persze itt fontos kiemelni, hogy a hivatalos jegyértékesítő, a Broadway.hu oldalán is találni még jegyeket. Péntekre több mint 60 szektorban vannak még szabad helyek, míg 27 szektorban már nincs bejutási lehetőség. Szombatra nagyjából 40 szektorban lehet még jegyet váltani, vasárnapra pedig 50 szektorban foglalható még hely Azahriah rekordnak is beillő tripla Puskás koncertjére.

Címlapkép forrása: MTI/Vasvári Tamás

NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 15. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem