Zamárdi, 2023. augusztus 24.Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. A fesztivált augusztus 23. és 26. között rendezik meg a Balaton-parti településen.MTI/Vasvári Tamás

Kiderültek a részletek: ennyiért lehet majd megvenni Azahriah és a Tisza közös cipőjét

2024. május 14. 19:01

Nem hivatalos információk szerint, de várhatóan 50-60 ezer forintba fog kerülni a Tisza és Azahriah közös cipője, amit két napon lesz lehetőség megvásárolni Budapesten. A Pénzcentrum információ szerint a cipőkön kívül a zoknik árát is nagyjából tudni lehet, azokat majd 3 ezer forint környékén fogják árulni.

Ahogy arról a Pénzcentrumon is beszámoltunk, május 17-18-án mutatja be a Tisza az Azahriah-val készült kollaboráció keretein belül megvásárolható termékeit. A Tisza hivatalos Facebook-oldalán már arról is tájékoztatott, hogy mi várható. Lesz összesen 2 X 300 pár egyedi, erre az alkalomra gyártott és tervezett TISZA cipő; 500 db. egyedi hosszú ujjú tréning felső; 800 db. egyedi rövid ujjú mez, és 1000 pár egyedi zokni.

A ruhagyártó arról is tájékoztatott a minap, hogy 1 fő egy termékből maximum 2 db-ot tud megvásárolni. Tehát 1 fő összesen 2 pár fehér cipőt, 2 pár fehér-fekete cipőt, 2 db. tréning felsőt, 2 db. mezt, és 2 db. zoknit vásárolhat. Felhívták a figyelmet arra is, hogy egy vásárló így maximum 10 terméket vásárolhat a fentiek szerint. „Az összesen 10 db. termék ettől eltérő felosztására nincs lehetőség” – írják. Amiről viszont a hivatalos felületeken nem szól a fáma, azaz hogy mennyibe fognak kerülni a termékek.

A többi termékről azonban nem hallottunk információkat, sok vásárlónak azt tanácsolták az üzlet kollégái, hogy a drop napjának reggelén, azaz május 17-én, pénteken érdeklődjenek majd, akkor fognak tudni 100 százalékosan pontos információkat mondani. Azahriah egyébként nemsokára megtartja tripla Aréna-koncertjét, ami önmagában is igen jelentős fegyvertény a hazai zenei világban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

(Címlapkép - Vasvári Tamás, MTI/MTVA)

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem