0 °C Budapest
Old House of Representatives in Pest from Hungarian money - Forint

Százmilliókat tehetett zsebre Kasza Tibi: őrült pénzeket keresnek a magyar topcelebek

2022. augusztus 3. 09:33

Őrült összegeket kaszáltak az ország legértékesebb hírességei. Majka 80 milliót vett ki cégéből, Sebestyén Balázs 150 millió forint körüli osztalékot kaphatott, és Rúzsa Magdinak is jól futott a szekér. A legtöbbet azonban Kasza Tibi kereste: tavaly a cégéből majdnem 400 milliót vehetett ki.

Majkát tavaly már nem korlátozták a koronavírus miatt bevezetett korlátozások, és ez meg is látszott fő cége bevételein. 2021-ben 302 millió forintot ért el, ebből Majka 80 millió forintos osztalékot vett ki magának - derült ki a Forbes összeállításából.

A legértékesebb celebek listájának második helyén álló Sebestyén Balázs vállalkozása évek óta több százmillió forintos bevételt ér el, 2021-ben 316 millió forint jelent meg eredménykimutatásának árbevétel-során. Az árbevétel nagyjából fele profitként jelentkezik, amit Balázs szinte teljes egészében osztalékként ki is vesz.

A harmadik legértékesebb celeb, Rúzsa Magdi dalait több mint ötvenhétezerszer játszották a rádiók, fellépéseiért hatalmas összegeket kell fizetni. Cége tavaly 192 millió forintos bevételt ért el, amiből 67 millió volt a profit - azt nem tudni, ebből mennyi osztalékot fizettek.

Ördög Nóra cégének, amit férjével, Nánási Pállal közösen vezetnek 314 milliós bevétele volt, 25 milliós profittal.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1,5 millió forintot igényelnél, 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 929 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 958 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Kasza Tibi ugyan csak ötödik lett a legértékesebbek korábbi listáján, de italporait és fogyitablettáit forgalmazó cége 2021-ben 783 millió forint profitot termelt, amiből 780-at fel is vettek osztalékként. A celeb ennek a felét kaphatta meg a lap szerint.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 6. szerda
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem