20 °C Budapest
Old House of Representatives in Pest from Hungarian money - Forint

Százmilliókat tehetett zsebre Kasza Tibi: őrült pénzeket keresnek a magyar topcelebek

2022. augusztus 3. 09:33

Őrült összegeket kaszáltak az ország legértékesebb hírességei. Majka 80 milliót vett ki cégéből, Sebestyén Balázs 150 millió forint körüli osztalékot kaphatott, és Rúzsa Magdinak is jól futott a szekér. A legtöbbet azonban Kasza Tibi kereste: tavaly a cégéből majdnem 400 milliót vehetett ki.

Majkát tavaly már nem korlátozták a koronavírus miatt bevezetett korlátozások, és ez meg is látszott fő cége bevételein. 2021-ben 302 millió forintot ért el, ebből Majka 80 millió forintos osztalékot vett ki magának - derült ki a Forbes összeállításából.

A legértékesebb celebek listájának második helyén álló Sebestyén Balázs vállalkozása évek óta több százmillió forintos bevételt ér el, 2021-ben 316 millió forint jelent meg eredménykimutatásának árbevétel-során. Az árbevétel nagyjából fele profitként jelentkezik, amit Balázs szinte teljes egészében osztalékként ki is vesz.

A harmadik legértékesebb celeb, Rúzsa Magdi dalait több mint ötvenhétezerszer játszották a rádiók, fellépéseiért hatalmas összegeket kell fizetni. Cége tavaly 192 millió forintos bevételt ért el, amiből 67 millió volt a profit - azt nem tudni, ebből mennyi osztalékot fizettek.

Ördög Nóra cégének, amit férjével, Nánási Pállal közösen vezetnek 314 milliós bevétele volt, 25 milliós profittal.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Kasza Tibi ugyan csak ötödik lett a legértékesebbek korábbi listáján, de italporait és fogyitablettáit forgalmazó cége 2021-ben 783 millió forint profitot termelt, amiből 780-at fel is vettek osztalékként. A celeb ennek a felét kaphatta meg a lap szerint.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 20. szombat
István
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?