Hitelek helyett befektetések - nagy durranás lehet a legújabb, pénzügyi függetlenséget ígérő könyv! (x)

Hitelek helyett befektetések - nagy durranás lehet a legújabb, pénzügyi függetlenséget ígérő könyv! (x)

PR
2022. június 13. 09:28

Tóth Dávid, a “Szabadságra mentem, egy év múlva jövök” könyv szerzője ígéri: kötete dugig van olyan a pénzügyi gondolkodásmódot és függetlenséget célzó tippekkel, trükkökkel és történetekkel, amely bárki számára érthetőek és azonnal a gyakorlatba átültethetőek. A hamarosan napvilágra kerülő olvasmányt a Brancs közösségi piactéren kínálja előrendelésre.

Talán nem létezik ma Magyarországon olyan ember, aki ne álmodozna anyagi függetlenségről, vagy akár több hónapnyi semmittevésről. Kevesen tehetik meg azonban, hogy kiszakadjanak a megélhetést jelentő mókuskerékből, a folyamatosan dráguló árak mellett a helyzet pedig sokak számára egyre kilátástalanabb. Dávid azonban optimista: szerinte a lehetőség mindenki számára adott, aki hajlandó a gondolkodásmódján változtatni, pénzügyi intelligenciáján növelni. Már pedig ki ne hozna ilyen áldozatot a vágyott cél érdekében? 


A szerző persze nem a levegőből beszél: Dávid a közgazdasági szakközép iskola után 2003-ban diákként az Egyesült Államokban dolgozott, 2004-től pedig a közszférában helyezkedett el. Ekkor kezdett el hobbi szinten foglalkozni befektetésekkel, részvényekkel: fő szakterülete az osztalék részvények lett. Munka mellett tovább tanult, majd 2009-ben diplomázott pénzügyszakos közgazdász, vállalkozói szakirányon. Gyermeke 2020-as születésekor úgy döntött, ő is otthon marad a feleségével és a gyermekével - ezután mondott fel alkalmazotti munkaköréből. Ekkor kezdte el írni első könyvét is, amellyel nem kisebb a célja, mint a pénzzel kapcsolatos tabuk ledöntése, átdolgozása. 


A “Szabadságra mentem, egy év múlva jövök” könyvében négy külön fejezetben igyekszik az olvasót a tudatosabb és függetlenebb pénzügyi élet és gondolkodásmód felé terelni: 


Az első részben a megfelelő pénzügyi szemléletmód elsajátításához és a pénzügyi alapműveltség megszerzéséhez szükséges ismereteket adja át a szerző.

A második rész a kiadások csökkentésének témakörét járja körbe, míg a harmadik rész a bevételek és a pénzügyi intelligencia növelésével foglalkozik. Az utolsó rész pedig gyakorlati befektetési tanácsokkal látja el az olvasót. 

 

A könyv a Brancson indított közösségi kampány keretében most kedvezményes áron rendelhető elő, akár a szerző személyes pénzügyi mentorálásával megtoldva. Sikeres kampány esetén pedig már az augusztusi nyaralás alatt ráébredhet az olvasó, hogy milyen pénzügyi tervvel és gondolkodásmóddal tehet azért, hogy a vágyott szabadság ne csak 1-2 hétig, hanem hamarosan akár egy évig is tartson. 

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?