14 °C Budapest
Woman using medical device to measure blood pressureSenior woman using medical device to measure blood pressure at home

Súlyos beteg lehetett Berki Krisztián? Maga mondta, hogy nem kér a gyógyszerekből

2022. május 9. 11:45

A magas vérnyomása miatt lehetett rosszul Berki Krisztián, legalábbis ezt gondolja felesége, Mazsi. Korábban maga a celeb beszélt róla, hogy mit diagnosztizáltak nála az orvosok. Viszont gyógyszereket nem akart szedni.

Utoljára feleségével, Mazsival beszélt telefonon Berki Krisztián, aki szerint férje rosszul lett a magas vérnyomása miatt, és ez okozhatta a tragédiát - erről a celeb édesanyja beszélt a Tényeknek, hozzátéve: annak ellenére, hogy kábítószergyanús anyagot találtak a lakásban, fia a gyermekei előtt sosem drogozott volna. 

Mazsi azt mondja, szerinte a vérnyomása… Kiment az erkélyre, hogy lehűljön, kiment, lefeküdt, aztán kihűlt. Éjfél előtt is beszéltek telefonon, hogy mennek randizni, de azt nem akarom elhinni, hogy ő meg akart halni

– nyilatkozta az édesanya. 

Nagyjából hónapja maga Berki Krisztián beszélt arról, hogy az orvosok magas vérnyomást diagnosztizáltak nála, ám gyógyszert nem akart szedni. Mint elmesélte: terheléses vizsgálaton volt kardiológusnál, egy éven belül másodszor, illetve vérvétel is volt. Az eredményeket az endokrinológusával akarta kielemezni, és elárulta: két hónapja teljesen más útra lépett, szeretett volna a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt úgy kezelni. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem