17 °C Budapest
Cut white roses gathered in a flower vase on lit by window light in a home.  Flowers can be used for celebrations, parties or even funerals and memorials. Cream colored roses are featured in a song from the Sound of Music.

Végre kiderült: ő örökölheti Gábor Zsazsa 20 milliárdos vagyonát

2021. december 27. 13:03

Egy német fiatalember örökölheti Gábor Zsazsa 20 milliárd forintra becsült vagyonát. Ugyanis örökösök híján a díva özvegye, Frédéric von Anhalt herceg hivatalosan is örökbe fogadta.

Egy 27 éves német fiatalember lett Gábor Zsazsa mesés vagyonának örököse, aki korábban a bajor amatőr ligában focizott – írja a Blikk.

A magyar származású hollywoodi díva özvegye, Frédéric von Anhalt herceg december 20-án ugyanis hivatalosan is örökbe fogadta Kevin Feuchtot, aki így Gábor Zsazsa 60 millió dollárra (kb. 20 milliárd forint) becsült vagyonának várományosává vált.

Amennyiben Kevin halálomig ápol és segít, ő lesz az örökösöm…Nincsenek saját gyerekeim, és a pénzt nem tudom magammal vinni a sírba. Ha nincs örökös, akkor az államra szállnak a millióink

– vallotta be Von Anhalt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30