-2 °C Budapest
Long exposure of hillside at night with stars above and headlights from vehicle in lower portion

Itt a bejelentés: mégis megtartják a közkedvelt budapesi programot

2021. augusztus 22. 19:52

Augusztus 28-án mégis megtartják az 5. Libegők Éjszakáját Budapesten, amikor késő estig lehet libegőzni. A július 17-re tervezett éjszakai libegőzés a kedvezőtlen időjárás miatt maradt el. A júliusi rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek az augusztus 28-i programra.

A nagy érdeklődés miatt augusztus 28-án mégis megtartják az 5. Libegők Éjszakáját Budapesten, amikor késő estig lehet libegőzni – derül ki a BKK közleményéből. Az esemény ideje alatt a Zugligeti Libegő este hét és éjjel egy óra között közlekedik, a völgyállomásról a hegyállomásra fél egyig lehet utazni.

A július 17-re tervezett éjszakai libegőzés a kedvezőtlen időjárás miatt maradt el. A júliusi rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek az augusztus 28-i programra. Akik a július 17. előtt elővételben megvásárolt jegyet nem szeretnék az augusztusi rendezvényen felhasználni, a vásárlás helyszínén augusztus 26-ig visszaválthatják.

Az augusztusi rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2500 forintos retúrjeggyel látogatható, amely már elővételben is megvásárolható a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. A program a három év alatti gyerekek számára ingyenes.

A Libegők Éjszakája ideje alatt a Széll Kálmán tér és Zugliget között LibE jelzéssel autóbuszok fognak közlekedni, melyek csak a két végállomáson állnak meg. A járat a Széll Kálmán téren, a 4-es, 6-os villamosmegálló mellett található 39-es autóbusz megállójából fog indulni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18