20 °C Budapest
Más ennyiért autót vesz: méregdrága luxustáskát villantott Vajna Timi

Más ennyiért autót vesz: méregdrága luxustáskát villantott Vajna Timi

2021. július 6. 11:32

Méregdrága luxustáskát villantott Vajna Tímea: a Louis Vuitton Coussin PM átszámolva több mint 1 millió forintba kerül. Andy Vajna özvegye híresen fényűző életmódot él: korábban egy több százezres papucsot villantott.

Andy Vajna özvegye több százezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon, ahol Vajna Tímea előszeretettel enged betekintést mindennapjaiba - amelyek természetesen nem nélkülözik a luxust. Persze, van miből, hiszen a hírek szerint Timi 120 millió dollárt, azaz több mint 35 milliárd forintot örökölt az egykori producertől.

Legutóbb pedig az derült ki, hogy Andy Vajna özvegye 8,9 millió dollárért, azaz 2,5 milliárd forintért vásárolt luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb negyedében. Most pedig Vajna Timi új kedvenc táskáját mutatta meg követőinek:

a Louis Vuitton Coussin PM névre keresztelt, 2021-es modellje Amerikában 3 550 dollárba, azaz több mint 1 millió forintba kerül.

A KSH legfrissebb adatai szerint áprilisban a magyar nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 293 000 forint volt, úgyhogy egy átlagos magyarnak több mint 3 havi fizetésébe kerül a luxustáska.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Korábban Vajna Timi luxuspapucsa keltett nagy feltűnést az Indtagram-követők között: az igen egyszerűnek tűnő Christian Dior papucs ára átszámolva 280 ezer forint - kb. egy havi magyar átlagbér.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 25. vasárnap
Kristóf, Jakab
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 24. 14:24