Less be Vajna Tímea új, 2,5 milliárdos villájába: minden négyzetméterből sugárzik a luxus

Less be Vajna Tímea új, 2,5 milliárdos villájába: minden négyzetméterből sugárzik a luxus

2021. június 24. 13:02

Egy Los Angeles-i portál úgy értesült, hogy Vajna Tímea új luxusingatlant vásárolt a városban. Az ingatlanban hat hálószoba és hét fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig több luxusautó is elfér.

Egy Los Angeles-i portál úgy értesült, hogy a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye 8,9 millió dollárért, azaz 2,5 milliárd forintért vásárolt luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb negyedében.

Mint írták, Vajna Tímea új, 650 négyzetméteres villájában hat hálószoba és hét fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig több luxusautó is elfér. Nappal az óceánt, éjszaka pedig a város fényeit lehet megcsodálni.

A dirt.com nevű portál megjegyzi azt is, hogy Vajna Tímea 120 millió dollárt, azaz több mint 35 milliárd forintot örökölt az egykori producertől, nemrégiben pedig majdnem 5 millió dollárért (1,4 milliárd forintért) adott túl egy másik ingatlanon.

Képeket is közölt a luxusingatlanról az amerikai lap, ezeket itt tudod megnézni!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Blikknek Vajna Tímea korábban azt mondta, olyan házat keres, ahol a családja is elfér, amikor meglátogatják Los Angelesben. Közeli ismerőse a lapnak most arról beszélt: az özvegy valóban régóta keres ingatlant magának, ám ő nem tud a vásárlásról.

Címlapkép: Redfin

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 29. csütörtök
Márta, Flóra
30. hét
Július 29.
Tigrisek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?