2020. augusztus 15. szombat Mária

Kész, ennyi volt: egy új rész után lekerül a képernyőről az RTL sikersorozata


Jövő héttől váratlanul lekerül az RTL Klubról az egyik legnézettebb sorozatuk, amelynek 3. évada éppen csak elindult.

Az RTL Magyarország úgy döntött, hogy A Tanár 3. évadának szombat este levetített első része után leveszi az RTL Klubról a sorozatot - írja a SorozatWiki. Az RTL Most+ platformra, a korábbi vetítési terveknek megfelelően a következő hetekben azonban fel fognak kerülni az új széria epizódjai. A sorozat a tévében legkorábban csak ősszel fog folytatódni.

A Tanár 3. évada helyett április 18-án, szombaton 20 órakor - a sorozat időpontjában - el fog indulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor, a Made in Karantén. A négytagú zsűri - Gáspár Laci, ByeAlex, a Mellékhatás című sorozat egyik főszereplője, Sztarenki Dóra és Szabó Győző - választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött "házi" videókból az adás legjobbját.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.