31 °C Budapest
Candlelight

Ezt tervezi az új tulajdonos Szilágyi István egykori otthonával: végleg pontot tehetnek a tragédia végére

2023. július 31. 12:31

Kiderült, mi lesz a sorsa a háznak, ahol Szilágyi István színész tragikus gyilkosság áldozata lett. A Bors megtalálta az egykori Szilágyi ház új tulajdonosát, aki részleteket árult el a lapnak a terveivel kapcsolatban. A környékbeliek által csak elátkozott házként emlegetett ingatlan rendbetétele hamarosan megkezdődhet. 

Idén februárban árverésen jutott hozzá egy vállalkozó Szilágyi István egykori otthonához. A vevő tisztában volt vele, hogy az idős és magatehetetlen színészt három évvel korábban ott verte agyon saját fia egy kalapáccsal, ahogy azzal is, hogy a szörnyű tettet végignézte Szilágyi felesége, a gyilkos fiú édesanyja - írja a lap. A XVII. kerületi ingatlan az asszony, Humenyánszky Jolán halála óta üresen áll. Az új információk szerint azonban hamarosan megkezdődik a bontás és tereprendezés.

"Öt hónapja vásároltam meg a telket és azóta tervezgetjük a családdal, hogy pontosan mit is szeretnénk kezdeni vele. Mostanra kezd kikristályosodni, hogy idővel használatba szeretnénk venni" - monta el az új tulajdonos, hozzátéve: "Bontani kell és rendezni a terepet, mielőtt építkezni kezdünk." Azt is elmondta, hogy tisztában vannak a házban történt tragédiával, de igyekszenek inkább arra koncentrálni, hogy egykoron egy ismert színész és egy elismert szobrászművész élt ott és nem arra a szörnyűségre, amit a fiuk tett.  

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem