8 °C Budapest
Luxury bathroom with mountain view 3d rendering image. There are wood floor decorate wall with wood lattice. There are glass railing overlooking the surrounding nature and mountain

Megtaláltuk a hirdetést: ennyiért árulja fényűző álomotthonát Dukai Regina

2023. április 25. 13:35

Megválik a számos korábbi újságcikkből, riportból és a közösségi médiából is ismert otthonától Dukai Regina. A Pénzcentrum által is megtalált hirdetés szerint az egykori modell 65 millió kér az aprócska, de meglehetősen jó állapotú lakásért.

Rákosszentmihályi otthonától válna meg az egykori playmate és énekesnő, Dukai Regina, és borsos árat kér érte: 65 millióért lehet megvenni a világos, 45 négyzetméteres lakást - derül ki az ingatlanhirdetésből, melyre a Pénzcentrum az egyik legnagyobb hazi ingatlanhirdetési portálon akadt.

Dukai Regina, vagy a kizárólagos "ingatlanosa" (vagy a chatGPT :D) azt írta a hirdetésben: többször lett volna lehetősége nagyobb lakásba költözni, de nem volt szíve otthagyni ezt a kis ékszerdobozt.

Hamar, könnyen ès több úton megközelíthető a belváros, a szomszédok csodás, csendes emberek, a Lidl pár perc séta távolságra van. Bútort szinte nem is kell hoznod, hiszen a konyhában, a nappaliban, a fürdőben és a hálóban is beépített, hatalmas szekrények várnak

 - írja a híresség. Fel is sorolja a lakás paramétereit, úgymint:

  • 45 nm
  • 1 + fél szoba
  • amerikai konyhás nappali
  • 25 nm terasz
  • 3.-ik emelet (ez a legfelső emelet)
  • délnyugati tájolás
  • csendes, világos, kertvárosi lakás
  • teremgarázs beálló
  • saját, zárható tároló helyiség
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem