16 °C Budapest
Hatalmas a roham: felfüggesztették a háztartási nagygépek cseréjének pályázatát

Hatalmas a roham: felfüggesztették a háztartási nagygépek cseréjének pályázatát

MTI
2017. augusztus 16. 14:00

Már az első nap felfüggesztik a nyugat-dunántúli régióban a háztartási nagygépek cseréjének pályázatát, szerdán 13 óráig lehetett pályázni - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdán.

A tájékoztatás szerint az Otthon Melege Program keretében szerdán reggeltől elérhető pályázatot a nyugat-dunántúli régióban is óriási érdeklődéssel fogadta a lakosság, eddig közel 6800 pályázó jelezte támogatási igényét.

Az elmúlt tíz napban több mint 33 ezren jelentkeztek az első négy régióból a háztartási nagygépek (hűtő- vagy fagyasztókészülékek, mosógépek, mosó-szárítógépek) energia-megtakarítást eredményező cseréjére.

A program folytatásaként a dél-dunántúli régióban élők nyújthatnak majd be pályázatot 2017. augusztus 21-én, hétfőn reggel 8 órától, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül.

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett családbarát pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású támogatáshoz juttassák a lakosságot az ország egész területén - írták. Ennek hatására nemcsak a lakossági energia-felhasználás

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

hatékonysága javulhat, hanem mérséklődik a szén-dioxid-kibocsátás is - tették hozzá, megjegyezve, a programnak köszönhetően a háztartások energiafelhasználása érzékelhető mértékben csökken.

A 2014 szeptemberében indult Otthon Melege Programban több mint 130 ezer háztartás energiahatékonyságát javította - tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?